Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Τι σκεφτεσαι οταν τον βλεπεις & σε βλεπει τσιτσιδι

  



Τι σκέφτονται οι άντρες:

Ναι, θα κάνω σεξ:

Φυσικά κι όταν βρεθείς- όχι κατά λάθος- μπροστά του γυμνή, ξέρει πως αυτό που σκέφτεται κάθε στιγμή, το σεξ, θα γίνει πραγματικότητα. Φυσικά και η πρώτη του σκέψη είναι πως θα περάσει καλά αλλά σύντομα αυτή τη θετική σκέψη, διαδέχεται μια πιο δύσκολη:

Είναι το πέος μου αρκετά μεγάλο;

Αντίθετα με εμάς τα θηλυκά που τα προσόντα μας είναι εμφανή άμεσα κι απλά, το δικό του εργαλείο θέλει το χρόνο του να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Βεβαίως και ψάχνει σημάδια στο πρόσωπό σου για να καταλάβει αν το θέαμα σου αρέσει και αν πιάσει το νόημα πως πέρασε το τεστ, μια τρίτη σκέψη ξεκινά:

Κι αν δεν τα καταφέρω;

Οι γυναίκες εύκολα μπορούν να προσποιηθούν την ηδονή. Οι άντρες και τεχνικά να το πάρεις, δεν έχουν την δυνατότητα αυτή. Αν φυσικά αυτό που βλέπει του αρέσει, θα πέσει στη μάχη χωρίς δεύτερη σκέψη και ξέρει πως θα τα καταφέρει.


Έπειτα κοιτάζει το στήθος σου:

Αφού ξεπεράσει τις δικές του φοβίες, ξεκινά να επεξεργάζεται το σώμα σου. Εννοείται πως το στοίχημα που θέλει να κερδίσει είναι το τέλειο στήθος σου και χωρίς σουτιέν να το στηρίζει.

Έπειτα, τσεκάρει την μικρή σου περιοχή:

Πόσο αποτριχωμένη είσαι, πόσο περιποιημένη είσαι, πόση αυτοπεποίθηση διαθέτει η μικρή περιοχή.

Κι εσύ, πόση σιγουριά έχεις για το σώμα σου;

Αν με το ένα χέρι κρύβεις το στήθος, με το άλλο την μικρή περιοχή και καμπυοριάζεις ολόκληρη, καταλαβαίνει πως και το σεξ το ίδιο ντροπαλό θα είναι. Αν σταθείς αγέρωχη με τα πάχη σου- κάλλη σου, θα σε λατρέψει.


Τι δεν προσέχει καθόλου:

Το βάρος σου: ζυγαριά στα μάτια του δεν έχει, ούτε υπολογίζει κρυφά πόσα κιλά είσαι. Μέχρι να φτάσετε γυμνοί στο κρεβάτι, χαζός δεν είναι, το χούφτωμά του το έχει κάνει και ξέρει που πάει.

Κι εσύ, τι σκέφτεσαι:

Πρώτα θα τσεκάρεις όλο του το σώμα:

Φυσικά και κάθε γυναίκα ενδιαφέρεται για την σωματική κατάσταση του αγαπημένου της. Δεν είναι ότι θα τον παρατήσει αν έχει κοιλίτσα αλλά κι ο κοιλιακός πέτρα δεν κάνει κακό:


Θα κάνεις τη σύγκρισή σου:

Αν εκείνος διαθέτει κορμί αγαλματένιο, πιο πολύ από εμάς, ε, εκεί ένα μικρό κόμπλεξ μπορεί και να υπάρξει.

Ποπο τι γυμνασμένα είναι τα πόδια του; Μα αυτοί οι αντρικοί γλουτοί να μην επηρεάζονται από τη βαρύτητα!, είναι μερικές μόνο από τις σκέψεις που κάνει κάθε γυναίκα.


Κι έπειτα, τσεκάρουμε τα προσόντα του:

Κι όμως, ένα πολύ μεγάλο πέος, μόνο τρόμο μπορεί να προκαλέσει σε μια γυναίκα, σε αντίθεση με ό,τι εκείνος φαντάζεταιι. Ένα μέτριο μέγεθος σε κάνει να σκας χαμόγελο κι ένα μικρό δημιουργεί μεν προβληματισμό αλλά ανοίγει τους ορίζοντες σε ακόμα καλύτερα προκαταρκτικά.

Έπειτα, τσεκάρουμε τη στύση του:

Αν στύση δεν υπάρχει, μια γυναίκα παίρνει το φταίξιμο πάνω της. Αν όλα πάνε καλά, προχωράμε στην επόμενη σκέψη.


Θα τσεκάρουμε πως αντιδράς στη γύμνια μας:

Με μια ματιά προσπαθούμε να σιγουρευτούμε πως αυτό που βλέπει του αρέσει.

Τι δεν προσέχει μια γυναίκα:

Μια γυναίκα εύκολα μπορεί να παρατηρήσει μια σειρά πραγμάτων πάνω στο γυμνό αρσενικό, ακόμα και την ελιά στον πισινό του ή αν έχει κάνει αποτρίχωση ή σολάριουμ.


Η Κοξ πάντως επιμένει πως όσο καλό κι αν είναι ένα γυμνό κορμί, οι άνθρωποι ερωτεύονται πρώτα ένα όμορφο πρόσωπο.

πηγή:womenonly.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου