Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πως να την πεισεις να κανετε 'τριο' με αλλη γυναικα


Είσαι άνδρας και θέλεις να κάνεις σεξ. Οκ, κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα είναι όμως όταν θες να κάνεις σεξ με παραπάνω από έναν παρτενέρ. Με δύο γυναίκες ας πούμε που είναι δήθεν και η φαντασίωση μεγάλου μέρους του ανδρικού πληθυσμού.
Θεωρητικά δεν είναι πολύ δύσκολο καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες σχεδόν το 20% του πληθυσμού έχει δηλώσει πως έχει κάνει τρίο κάποια στιγμή στην ζωή του. Στην πράξη όμως το 80% δεν έχει. Οπότε για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά για να πετύχεις το πολυπόθητο τρίο είναι πιο πιθανό να το κάνεις εάν έχεις φτάσει στο... δύο. Δηλαδή είσαι ζευγάρι με κάποια και αποφασίσεις να βάλεις μία άλλη γυναίκα στο κρεββάτι σας. Πώς θα το πετύχεις όμως αυτό;
  1. Σπάσε τα δεσμά και γίνε ειλικρινής. Πες της το. Όμως για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να προσέξεις. Εάν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε προβλήματα, διαφωνείτε ή βρίσκεστε σε κορεσμό στην σχέση σας, τότε κράτα το στόμα σου ανοιχτό.
  2. Εντόπισε την ανασφάλεια. Για να πετύχεις το τρίο θα πρέπει να έχεις δίπλα σου μία γυναίκα χωρίς ανασφάλειες. Ή έστω να είναι συνειδητοποιημένη. Μην βρεθείτε στο κρεββάτι και αρχίσει τις ζήλιες. Εάν είναι ζηλιάρα και ανασφαλής, τότε λυπάμαι αλλά δεν αποτελείτε υποψήφιο ζεύγος για αυτήν την δοκιμασία.
  3. Η περιπέτεια. Μόνο αν είναι περιπετειώδης η γυναίκα θα δεχθεί να το δοκιμάσει. Τώρα εάν είναι περιπετειώδης είναι πολύ πιθανό να το έχει ξανακάνει. Προσπάθησε λοιπόν -εάν είναι ηυ πρώτη της φορά- να επικεντρωθείς στον πειραματισμό του πράγματος και όχι στην επιθυμία σου.
  4. Στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Όχι, μην τολμήσεις να το αναφέρεις όταν έχετε πιει και μιλάτε με την καυτή φιλενάδα της όλοι μαζί. Ακόμα και αν το πετύχεις, η ζωή σου από την επόμενη ημέρα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Φρόντισε να πετάξεις την «βόμβα» μόνο όταν βρίσκεστε σε «ασφαλές» και μοναχικό μέρος. Στο σπίτι της ας πούμε.
  5. Μέσω Λαμίας. (Αναιρούμε το 1) Εάν έχεις καταλάβει πως κάτι τέτοιο δεν θέλει να περάσει από τον νου της, τότε προσπάθησε να μην της το σερβίρεις στο γιατί, γιατί το πιάτο θα σου έρθει στο κεφάλι. Μην πεις ποτέ «θέλω να κάνω τρίο», ρώτησέ την αντ' αυτού για τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις. Πες της να σου περιγράψει μία από αυτές, πες της πως σου αρέσουν πολύ. Πες της τις δικές σου, βάλε την μέσα, κάνε την το επίκεντρο της συζήτησης. Σκοπός είναι ένας. Ακόμα και όταν η πρόταση πέσει, αυτή να σκεφτεί εσάς τους δύο με μία άλλη γυναίκα, και όχι εσένα με αυτήν και μία ξένη...
Η απόφαση
Εάν παρ' όλα αυτά πει όχι, τότε καλό θα ήταν να σταματήσεις την προσπάθεια. Δεν πρόκειται να της αλλάξεις γνώμη. Και επειδή η υπομονή είναι αρετή ανδρός, καλό θα ήταν να περιμένεις. Πόσο; Άγνωστο, αλλά περίμενε, η ιδέα τής μπήκε και ίσως κάποια στιγμή σου... φέξει.
Εάν όμως είσαι... τυχερός και πει ναι, τότε η συζήτηση περνάει σε άλλο επίπεδο. Μην πετάξεις από την χαρά σου. Θα πρέπει να ορίσετε κανόνες, πρέπει και μη. Ρώτα της και πες της πως θες να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να νοιώθει αυτή άνετα. Άλλωστε εσύ δεν θες και πολλά για να αισθανθείς ευτυχισμένος.
πηγή:koolnews.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου